Livsmål i februar

HVERDAG Vi er kommet til første februar, ikke første januar, og det er grunn til å gjenta noen livsmål. Flere som har kontaktet meg anonymt eller privat de siste par ukene er bekymret for min sjel.

Hvordan skal det ende når en skilt mann ikke holder munn i kirkelig sammenheng?

Så, altså… her er mine livsmål.

Sett inn beskrivende tekst. Foto: VG NTB Scanpix.
LIVSMÅL. Det er ikke for seint å huske på nyttårsløftene. Det er ikke for seint å leve ut nyttårsløftene. Illustrasjonsfoto: Ukjent.

LIK, KOMMENTER og DEL >> Denne saken kan du like, dele og diskutere videre på Facebook.

I dag er forresten første dag i ny bolig i Telemarks antagelig minste by — Sundby. Flyttemeldingen ble godkjent i går både i Folkeregisteret og Brønnøysundregistrene. Jeg inviterer til house warming i løpet av et par uker.

Det er — også forresten — helt greit at du kontakter meg privat, ikke bare via kommentarfelt på bloggen eller Facebook. Jeg vil aldri oute private henvendelser, men jeg kan komme til å anonymisere spørsmålet eller synspunktet ditt og bruke det i en bredere sammenheng.

Ny adresse er: Grethes vei 5, 3961 Stathelle
Mobil som før: 90758060

>> Vil du ha en prat? Start gjerne med Facebook Messenger.
>> Her leser du forresten årets Nyttårsforsett.

Copyright © 2020 Victor Skimmeland er preacher.no.

En kommentar om “Livsmål i februar”

Det er stengt for kommentarer.