Helbredelse uten filter

MIRAKLER Dr. Kevin McNulty fra Florida, USA, har vært i Norge en rekke ganger. Jeg har tolket ham og kona på konferanser her i flere år på 00-tallet. Hør han seneste undervisning om helbredelse.

Kevin McNulty‘s stil er nok i overkant frisk for en gjennomsnittlig nordmann, men budskapet er sunt. Selv om det utfordrer kraftig.

   >> READ IN ENGLISH | LES PÅ NORSK

Er en mental omstilling nødvendig før du kan ta imot Guds helbredelse?

Ja! er McNulty’s klare mening.

Kan DU klare å omstille deg mentalt?

Hør talen ‘If I Were Sick, I Would…’ på YouTube i skjermbildet under, så finner du kanskje ut av det.

Merk: Denne talen er antagelig ikke noe for deg som er religiøst anlagt eller har en del religiøse interesser. Da kommer dine motforestillinger fort i veien for budskapet.

DR. KEVIN OG DR. LESLIE MCNULTY har tidligere jobbet for T.L. Osborn, en annen kontroversiell amerikaner. I motsetning til flere TV-evangelistene derimot, drev Osborn misjon og bistand. Det heftet heller aldri noen skandaler ved Osborns tjeneste. Han var USA’s Aril Edvardsen. (Eller var kanskje Aril Norges svar på T.L. Osborn?)

I dag jobber Kevin og Leslie mest i land i det gamle Sovjetsamveldet, hvor de samarbeider med lokale misjoner.

PÅ ET PERSONLIG PLAN begynner jeg nok å lure på om jeg kunne ta imot full helbredelse fra dødelig føflekkreft med spredning fordi jeg stadig hørte Kevin McNultys undervisning gjennom flere år. Les min historie fra 2017 i Dagen her, Kreftfri etter tur til Jerusalem.’

Jeg fant nettopp fem gamle DVD-er med opptak fra møter hvor jeg har tolket Kevin og kona Leslie her i Norge. Jeg skal se om jeg kan få lagt ut klipp en annen gang.

Skulle du finne på og Google Kevin McNulty, får du antagelig opp en skuespiller fra Canada. Det er ikke han. De riktige McNulty’s finner du her.

>> LIKER DU HVA DU LESER OG HØRER? DA ER DET HYGGELIG OM DU KLIKKER HER – FOR Å LIKE og FØLGE OSS PÅ FACEBOOK OGSÅ.

Victor Skimmeland har blant annet studert teologi og jobba i kirke, misjon og bistand. Han blogger på preacher.no. © 2020 og alle rettigheter reservert. Tekstene er skrevet til allmenn nytte og glede, så ikke-kommersiell bruk er greit når du oppgir fullstendig kilde. Annen bruk? Spør først.

LIK og KOMMENTÉR >> Denne saken kan du like, dele og diskutere videre på Facebook. Klikk her.

TILLEGG