12 enkle regler

BOK Andrea Natashah tok meg med til bokhandelen i går. Hun kom hjem med tre bøker. Hvis far åpnet lommeboka, kunne jeg få lese en av dem først. Det var en grei avtale, syntes jeg.

Det måtte bli den canadiske psykologen Jordan B. Petersons «12 Rules for Life», så den begynner jeg på nå, lørdag morgen litt etter klokka seks.

Hvorfor? Peterson er hatet av hele verdens venstreside, av de samlede feministiske stormtropper, av alle som vil innføre ‘hen’ med tvang — og nå vil min liberale datter lese ham?!

Det må være noe gull her.

OG, DU, GLEM IKKE å LIKE og FØLGE PREACHER.no på FACEBOOK (klikk her)

Victor Skimmeland har blant annet studert teologi og jobba i kirke, misjon og bistand. Han blogger på preacher.no. © 2020 og alle rettigheter reservert. Tekstene er skrevet til allmenn nytte og glede, så ikke-kommersiell bruk er greit når du oppgir fullstendig kilde. Annen bruk? Spør først.

12 REGLER. Jeg startet lørdag morgen med boka Andrea lot meg få lese. Foto: Victor Skimmeland.

En kommentar om “12 enkle regler”

  1. Alle trenger jo et lite “hull” i hodet for å ha et åpent sinn! Akkurat som feks Noam Chomsky så er argumentasjonen er ofte så intelligent at motsatte syn hver for seg må få rett. Det stimimulerer og sliper jo sin egenforståelse!

Det er stengt for kommentarer.