Sosiale medier

MEDIA Aldri har så mange skrevet så mye som betyr så lite!

For noen dager siden blogget jeg om Verdensdagen for sosiale medier. Bloggingen fortsatte inne i hodet mitt etter at jeg hadde trykket på «Publiser». Her er noen av tankene jeg har gjort meg. Om nettopp sosiale medier.

Gullkorn?

Sosiale medier har gitt oss demokratiet. Endelig!

Før brukte vi å si at mennesket er født med to ører, men bare én munn. Av dette skulle vi ta lærdom: Lytte mer, tale mindre!

I dag er det ikke sånn.

Vi er født med to øyne, til nød én hjerne, og til gjengjeld har vi hele ti fingre. Som vi attpåtil kan skrive touch med. Dette er enkel matte: Vi trenger ikke lese så mye, kanskje tenke enda litt mindre. Men meningsberettigede, det er vi.

Vi drukner ikke lenger bare i kommentarfeltkrigere, men i en gjeng med kommentarfeltbajaser.

Aldri har så mange skrevet så mye som betyr så lite!

La meg legge til en engelsk setning jeg leste et sted: “After all is said and done, more is usually said than done.” Som Donald Trump ofte legger til: “Sad.”

FLERE SAKER OM SAMME TEMA:

  • 29.12.17: Drep monstrene som distraherer deg!
  • 04.05.18: Kristne kommentarfeltkrigere.
  • 13.05.18: Verdensdagen for sosiale medier.
  • 18.05.18: Fake news og frimodige ytringer.

  • På tide å joine bloggen, venner. Kom igjen, bli en STALKER! Følg oss her.

    Victor Skimmeland har blant annet studert teologi og jobba i kirke og misjon. Han blogger på preacher.no. Alle rettigheter reservert © 2018 Victor Skimmeland. Tekstene er skrevet til allmenn nytte og glede, så ikke-kommersiell bruk er greit om du oppgir kilde. Annen bruk? Spør først.