Kaffe. Kristen Amfetamin.

TANKER Kaffe. Også kjent under navnet kristen amfetamin. Fordi absolutt alle rusmidler er synd, men kaffe ikke er rus. For sikkerhets skyld gjør vi derfor gjerne kjerkekaffen litt ekstra tynn. Som en Clausthaler Light.

PREACHER.no’s ukeplan: Kaffe er omsorg (også) på ONSDAG.

Jeg dyrka kaffe i Colombia. Jeg designer nå nye blandinger etter humøret. Jeg brygger kaffe, kopp for kopp. Med og uten melk.

Kaffe nytes vanligvis med noen dagers mellomrom. Det er ikke et rusmiddel, men et nytelsesmiddel. Kaffe skal heller ikke bli vanedannende. Eller uvanedannende. Som Paulus sa “drikk litt vin” til Timoteus, sier jeg “drikk litt kaffe” til alle som gidder høre på meg.

For øvrig drekker jeg ikke kaffe. Sånt er for hedninger. Kaffe skal shotes, ikke pimpes.

LES MER >> om kaffe på PREACHER.no

Copyright © 2019 Victor Skimmeland er preacher.no.