Leirprest utlånt til Colombia fra Den norske kirke i Sandefjord

COLOMBIA Også i 2010 var jeg på reise i Colombia. Kirkesjefen i Sandefjord, Anders Tho, lånte meg ut som leirprest til menighetene i Bogotá (ulønnet, om du lurte). Her følger reisebrevene som ble publisert på kirkens hjemmesider og på min Facebook-profil.

Hensikten med reisebrevene var å skape mer blest om kirkens hjemmesider. Mange fulgte med den gangen, og det bidro både til at Sandefjord Kirkemagasin ble enda mer lest, samt til at kirkens hjemmesider fikk en oppblomstring. Hjemmesidene er senere flyttet til ny leverandør, og alt tidligere innhold gikk dessverre tapt.

Dette er altså mimring — men aktuelt fordi jeg igjen nettopp har ‘prestet’ i Colombia. Igjen. Daværende kirkesjef i Sandefjord, Anders Tho, tillot ved en rekke anledninger at jeg brukte opptjent avspasering i prestetjeneste i Colombia. Det var en betydelig motivasjonsfaktor som lot meg prestere mer og bedre også i Sandefjord.

Men her, altså, reisebrevene fra 2010. Jeg var i Colombia i ei drøy uke den gangen.

Når du starter på første blogginnlegg, kan du bevege deg videre til neste tekst nederst i innlegget. Du kan også klikke på mappe eller såkalte tags for å lese flere tekster på denne bloggen innenfor valgt tema eller kategori.

Og, du, gjør meg gjerne en kjempetjeneste:

HUSK >> Klikk HER for å bli en (fot)følger av Victor Skimmeland er PREACHER.no på Facebook

Er du allerede en (fot)følger, blir jeg kjempeglad om du også inviterer opptil flere av vennene dine til å like og følge siden min. Det gjør du ved å gå inn på siden og velge funksjonen ‘Inviter venner.’ I Safari nettleser finner du funksjonen under knappen […]

Tusen takk!

Bildetekst:
EKSTREMKVELD. Ungdomsleiren i La Vega var mer enn bibeltimer. De ønsket militær disiplin og instruksjon. Sånt skjer i et land i borgerkrig. Foto: Victor Skimmeland.

Victor Skimmeland har blant annet studert teologi og jobba i kirke, misjon og bistand. Han blogger på preacher.no og er på Facebook med sida Victor Skimmeland er preacher.no. Victor Skimmeland var i 2010 menighetspedagog i Bugården kirke i Sandefjord og tok samtidig en mastergrad i teologi mens han gikk på VTP – Veien Til Prestetjeneste. Skimmeland har tidligere vært misjonær og bistandsarbeider i Colombia for Misjonskirken Norge – sammen med sin familie. © 2019 og alle rettigheter reservert. Tekstene er skrevet til allmenn nytte og glede, så ikke-kommersiell bruk er greit når du oppgir fullstendig kilde. Annen bruk? Spør først.